EllenGhana.reismee.nl

iets vergeten!

Nog even een heel kort verhaal!

Ik was vergeten te zeggen dat ik deze week mijn koffer met kleertjes heb afgegeven!
Dat was echt heel apart! de kindjes wilden alles hebben! zelfs dingen die te klein waren! het was een grote chaos! ikw as heeeel blij dat onze host moeder mee was gegaan om het in hun taal een beetje in goede banen te leiden! maar achteraf was het allemaal wel schattig! al hadden jongetjes roze broeken aan enz maarja ach!

En wat ik me trouwens hier ook zo erg besef is hoe druk mijn nederlandse leven is! ik kan noooit stil zitten, als ik toch maar een middag vreij zou hebben ineens dan probeer ik deze toch vol te plannen, want niks doen staat niet in mijn woordenboek!
Dus daar heb i khet hier vaak wel heeel erg moeilijk mee want als we bij de kindjes zijn gweest doenw e de rest van de dag dus '' niks'' voor mijn gevoel!
Dus als ik thuis kom dan ben ik ineens heel erg lui! echt heel raar! maar dan heb ik er ook weer zin in om lekker aan het werk te gaan , dus als iemand dit leest die mij moet inroosteren, prima! hahaha!
Maarja wel apart dat ik dat nu zo erg besef!
Ik dacht dat moet ik ook nog even op de site zetten! maar nu heb ik nog maar 4 minuten dus ga ik snel afronden!

Veel liefs en knuffels van Ellen

Silvia

Heej meid,

ik wil je wel inroosteren:P hihih kan dat?
Leuke foto joh!!!
Super dat je het na je zin hebt joh!!..

Dikke kus

Plien

Hallo Bruine Meid.
Super leuk om je verhalen te lezen. Ik zou wel effen langs willen komen. En verder ja............ik hoop dat ik je straks in mag roosteren. Ha ha, maar nu eerst genieten.
Natte groetjes uit Gennep.

Rob H.

Hey Ellen,

Super mooie verhalen, wat je daar allemaal mee maakt!!

Louise

Hoi Ellen
Leuk te horen dat je het zogoed naar je zin hebt.
Heb je site aan Peter_paul gegeven.
Ze vroegen naar je en vonden het fijn dat je het zo leuk daar vind.
Je moet de groetjes van hen hebben.
Veel plezier en we genieten mee van je verhalen
Louise

Nicole Verfondern

Hallo Ellen, wir sind echt stolz auf dich. Ich finde es sehr schön etwas von dir und deinen Erfahrungen miterleben zu dürfen, sei es hier oder von deiner Mama. Es ist toll was du machst und ich wünsche dir noch viele tolle Erlebnisse dort unten. Grüße alle Kinder von mir. Meine beiden haben auch schon alle Fotos gesehen. Nicole