Project bekend! Nabari Child Care , Walewale!
Eindelijk is het dan zover! mijn project is bekend!
Ik ga naar mijn introductieweek naar het Nabari Child Care in Walewale.
Dit is een erg arm weeshuis in het noorden van Ghana. Travel active heeft dit weeshuis geadopteerd en stuurt nu zo vaak als het kan hier vrijwilligers naar toe!
Een korte uitleg over het project:
In het weeshuis verblijven ongeveer 40 wezen. Het weeshuis heeft nauwelijks voorzieningen voor de kinderen. Het is erg arm, de kinderen leven onder erbarmelijke omstandigheden en zonder vrijwilligers is het weeshuis moeilijk draaiende te houden. Travel Active wil de levensomstandigheden in het weeshuis iets aangenamer maken. Want kinderen moeten kunnen spelen, leren en genieten
Ik ga nu als 3de ernaar toe, samen met Lieke een andere vrijwilligster die ook op 2 januari gaat!
Erg leuk dus, meteen een reismaatje erbij!
We verblijven ook samen in het gastgezin, dit is bij de vrouw die ook in het weeshuis werkt!
Het gastgezin is in wulugu, 3 kwartier fietsen van mijn project vandaag!
Dus ja ik wordt nog sportief, ik kom dalijk kei fit terug ! :D
Verder heb ik besloten om voor het weeshuis geld in te zamelen, alle vorige vrijwiligers hebben dit ook gedaan en hebben dit ook goed kunnen gebruiken. Mijn eerste 50 euro heb ik al opgehaald!!:D Dus mensen als jullie nog iemand kennen die me zou willen sponsoren of jij het zelf wilt doen dan laat het mij vooral weten! Alle kleine beetjes helpen.
En als je mij sponsort weet je meteen dat het zeker op een goede plek terecht komt!
(wil jij mij sponsoren neem dan contact met mij op door mij te mailen via [email protected])
Wil je meer lezen over het project en het gastgezin kijk dan op :
Deze vrijwilligster is ook op dit project en in hetzelfde gastgezin geweest.
Ik heb er zoveel zin in maar ga nu even de laatste weken extra genieten van alle Nederlandse dingen! en de mensen om me heen want die ga ik natuurlijk heel erg missen!
Verdere verhalen volgen vast snel, ik hou iedereen op de hoogte!
Groetjes,Ellen
Goed bezig!! We gaan gewoon keihard ons best doen voor die kleintjes en er een toptijd van maken!!
Xx